Dag vakantie, dag Parijs, nous revoilà

Dag vakantie, dag Parijs, nous revoilà 150 150 Bart Van Loo
Montand en co wachten niet…
Gisteren is het werkjaar goed op gang geschoten met alweer een trip richting Parijs. Deze keer oprecht respect voor de heren en dames uit het verre Limburg die in de holst van de nacht opstonden om bijtijds hun bus te halen. En voor de sympathieke Thijs uit Amsterdam die de nacht tevoren speciaal een hotel in Antwerpen had geboekt om mee te kunnen. Zelf stond ik hen rond zevenen op te wachten aan de grens. De zon die wachtte ons dan weer op in Parijs. Il tombait du feu. Maar immer moedig voorwaarts. Montand en co wachten niet. Zelden werden er zoveel foto’s geschoten. De sfeer zat er dan ook goed in. Een kleine reportage met pictuurtjes van Els Crauwels, Els Henderieckx, Sofie Legon, Ingeborg Nijs en Eve Schippers. Dank aan Margret Hageman voor de vlekkeloze organisatie.Het startpunt: L’Ecluse, cabaret van weleer. Stek van o.a. Brel en Barbara…

Mijmeren bij de Lapin Agile

Vergeten hoekje van Montmartre dat het lot van Brassens en Piaf verbindt.


Ja, waar staan we hier?