ZOMERLECTUUR – TRILOGIE – ACTIE

ZOMERLECTUUR – TRILOGIE – ACTIE 2398 3543 Bart Van Loo

KNACK lanceerde deze week een nieuwe actie: de Frankrijktrilogie voor slechts 14,95 EUR. Ik heb net de nieuwe versie ontvangen – de tiende druk – en dat is weer anders dan tevoren. Ouderwets dikke pil, maar met zo’n vederlicht papier dat het boek in je handen lijkt te zweven.

Ik besef heel goed dat dit zonder “De Bourgondiërs” nooit zou zijn gebeurd. Maar het vervult me met vreugde dat onze oude stamvaders de weg wijzen naar meer lezers van verhalen over Balzac, Hugo en Maupassant, maar net zo goed over Escoffier, Carême en andere Bocuses. Mag ik gewoon op zijn Kempisch JEUJ roepen?

PS
U kunt natuurlijk ook van deze korting genieten:
https://shop.knack.be/frankrijktrilogie

OF hier bonnetje uitknippen:

OB72181_LE_bart-van-loo-frankrijkrilogie_AANK_3