So long

So long 492 739 Bart Van Loo

So long! Het was deze week nog doorwerken tot het laatste gaatje, maar nu ben ik er mee weg en zal het hier lange tijd stil worden. Na de wonderbaarlijke afgelopen maanden is het hoog tijd om wat afstand te nemen. Met Bourgondische groeten!

Foto: Carmen De Vos.

 

PS 1 Gisteren mocht ik te gast zijn in ‘Vive le vélo’, naast kampioenen als Remco Evenepoel en Axel Merckx, en de onverwoestbare Karl Vannieuwkerke. Ik ben me er goed van bewust dat ik geen groot wielerkenner ben, maar het is net de kracht van ‘Vive le vélo’ om breder te gaan. Het was er koud – beetje bibberen zelfs – maar heel plezant.

 

PS 2 Heel fijn dat ik op de set van ‘Vive le vélo’ nog eens de kompanen van Eddy et les Vedettes tegen het lijf liep – de fijne bende van Frank Mercelis. Beetje nostalgie naar onze tournee van weleer.

PS 3 Deze zomer ben ik ook elke week te gast in Place Préférée van Kim Debrie op Radio 2. We namen alle items op in Blankenberge want, zoals gezegd: ondergetekende is voor lange tijd ribbedebie.

PS 4 Eind augustus volgt er een boeiend polyfoon festival in AMUZ rond Maria van Bourgondië. Met Heleen Debruyne nam ik een vijftal items op rond de dochter van Karel de Stoute. Wordt uitgezonden op Klara in augustus.
PS 5 Een half jaar na verschijnen, blijven ‘De Bourgondiërs’ doorgaan op hun elan. Het is goed dat niet iedereen op vakantie vertrekt natuurlijk.