Shortlist Libris Geschiedenis Prijs

Shortlist Libris Geschiedenis Prijs 600 404 Bart Van Loo

Wat ben ik hier blij mee! “De Bourgondiërs” stond al op de longlist, maar is nu ook doorgestoten tot de shortlist van de Libris Geschiedenis Prijs. Wat een mooie week na het nieuws van de Bookspotprijs (longlist). Klein detail: ik schrijf deze woorden terwijl ik me in het oude hertogdom bevind. Vive la Bourgogne!

https://www.athenaeum.nl/nieuws/2019/shortlist-libris-geschiedenisprijs-2019/?fbclid=IwAR1Btsq2Bls09AV3L7FocdvEFYd8hYIlU73brsMmNRbxAebjGDIxaA9O-NE

  • Dominic Van Oosterwyck 28 september 2019 at 17:28

    Beste Bart,
    Ik ben drie dagen geleden begonnen in je boek De Bourgondiërs en het laat me niet meer los. Ik ben nu ongeveer in de helft maar ik wens je nu reeds te feliciteren met dit meesterwerk. Ik heb zelden een historisch verhaal zo vlotjes kunnen lezen. Hartelijk bedankt dat je dit met ons hebt willen delen.
    Ik kijk nu uit naar het vervolg maar ben er gerust in dat het verhaal mij verder zal beklijven.
    Dikke merci voor dit moois.