Gastenboek / Guestbook / Livre d’Or

Gastenboek / Guestbook / Livre d’Or 150 150 Bart Van Loo

 • Beste Bart,
  ik ben net naar de Mozesput gaan kijken. De gidse bewondert Vlaamse gasten omdat ze jouw boek hebben mogen lezen. Ze heeft al naar je podcasts geluisterd maar snapt er natuurlijk geen biet van. Ze heeft gehoord dat er een vertaling op komst is en is vol van verwachting.
  Als je nog eens in de buurt bent, koop dan een ticketje en verras haar. Ze verdient het. Ze zal zo gelukkig en vereerd zijn.
  Genegen
  Jan (zonder vlees, zoals mijn bompa plaagde)

  • Dank voor dit mooie bericht! De Franse vertaling komt eraan op 8 oktober, ik ga zeker een keer langsgaan.
   Hartelijke groet,
   Bart

 • Patrick De Vuyst 28 juni 2020 at 13:19

  Vraagje: wanneer kan ik tickets bestellen voor volgend jaar januari in Minard Gent? Met dank.

 • Geachte Heer,
  Ik wilde reageren op de vraag naar bourgondiers@nieuwsblad.be, doch de link werkte niet.
  Ik, in mijn hoedanigheid van Kasteelheer en eigenaar van het Kasteel Zevecote, zou het ten zeerste waarderen U ten kasteel te ontvangen. Ik meen over enkele prachtige relieken te beschikken van de pre-bourgondische en Bourgondische periode.
  Een deel van de grafsteen van Gui van Vlandren, zoon van Gui, bastaard broer van Lodewijk van Male.
  Het waterkasteel dat ik bewoon dateert – oudste vermelding – van 1258.
  Het kasteel Zevecote zou U zeer graag ontvangen.
  Oprechte groeten
  Jan J Bossuyt-de Brouwere, Bossuytlaan 35, Kasteel Zevecote, Brugge 3 (Assebroek)
  050 351907 of 0477291907

 • Danny Schelkens 21 maart 2020 at 10:10

  Beste Bart, ik was getuige vanop de tweede rij in De Mol in Lier van wat wellicht je voorlopig laatste voorstelling was. Eerlijk gezegd was ik nog niet toegekomen aan het lezen van je ‘kloeffer’ van een boek. De tijd ontbrak me. Maar, ik keek al weken uit naar deze voorstelling. En dat is geen 100 maar 200 % meegevallen. Vanaf het begin zag ik je passie eraf spatten en sleurde je me mee in je verhaal. Het werd een zorgeloze avond en die zijn veel waard in deze tijden. Ondertussen zijn we een week verder en ziet de wereld er plots helemaal anders uit. Wie had 7 dagen geleden gedacht dat ik nu mijn terras al zat te schrobben met op de achtergrond de Klarapodcast van De Bourgondiërs? Maar ook nu, nog meer gedetailleerd, doet dit me even de zorgen van vandaag vergeten, want het is me wel wat. Dank u wel Bart. Groeten uit de Kempen