Lang leve de boekhandel

Lang leve de boekhandel 544 453 Bart Van Loo

Toen Bart van Aken van de geweldige boekhandel HET PAARD VAN TROJE hoorde dat ik vandaag zou signeren in de ook al erg sympathieke STANDAARD BOEKHANDEL in Antwerpen (ja, nog altijd om 15u) vroeg hij me of ik ook niet even bij hem kon passeren in Gent. Ik antwoordde dat het helaas mijn krachten te boven ging om overal te verschijnen. Geen probleem, ging hij onvervaard verder. Dan kom ik toch gewoon met wat boeken naar waar jij nu bent. En kijk, niet veel later arriveerde hij met een kleine camionette. Met zijn pierewiet alias steekwagentje rolde hij dozen, dozen en dozen vol boeken binnen. Kon ik mijn Bezige-Bij-signeersessie waar ik gisteren over berichtte nog eens voor de helft overdoen.

Dat sommige boekhandelaars uit straf hout zijn gesneden.
En dat dit jaar stilaan niet gekker meer kan worden.