NRC-Lezersprijs

NRC-Lezersprijs 1024 512 Bart Van Loo

 

Volgens NRC Handelsblad behoort DE BOURGONDIËRS tot de 25 beste boeken van het jaar en aldus is het boek genomineerd voor de NRC Lezersprijs. Literatuur is natuurlijk geen wedstrijd, maar er kan toch gestemd worden. Het zou me plezieren als u via onderstaande link op mijn boek zou stemmen, maar er staan nog mooie werken tussen natuurlijk. Toch bedankt om eventueel te stemmen of om dit bericht te delen.

https://wedstrijden.nrc.nl/lezersprijs

NRC schreef destijds dit:
„In zijn beste werk tot nu toe koppelt Van Loo vertelkracht aan een gedegen historische analyse. Hij ontpopt zich tot de ideale geschiedenisleraar: iemand die je met behulp van fraaie verhalen wijzer maakt over het verleden, en daardoor over het heden. (…) ‘De Bourgondiërs’ is een rijk banket waarvan je blijft eten, omdat je aan alles merkt dat er een meesterkok aan het werk is geweest.”****